sommerhus
   
 

Sommerhuset

Dejligt, charmerende og stort sommerhus på ca. 300 m2 (gammel bondegård) i 2 plan udlejes.

Huset er beliggende ca. 4,5 km fra Gudhjem og 1,5 km til stranden. Huset ligger højt, og der er en smuk udsigt ud over markerne, havet og i klart vejr også Christiansø.

Huset består i stue etagen af stort køkken-alrum med bl.a. opvaskemaskine og pejs, stue med brændeovn, udestue og bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt et gæsteværelse med dobbeltseng og et toilet med brusebad. Desuden et lille rum med en sovesofa og et kontor. På førstesalen er der gæsteværelse med ny dobbeltseng og udsigt ud over havet, stort ”legerum” med sovebriks og ekstra løse madrasser. Derudover 3 værelser med nye dobbeltsenge, og det ene værelse med skøn udsigt ud over vandet. Herudover er der endnu et badeværelse med toilet og bruser. Dette badeværelse er nyistandsat. Der er desuden trådløst internet i huset.

Udendørs er der en stor ugenert have med gamle frugttræer samt et større arreal med græsplæne. For børn er haven som regel et stort hit, da der er masser af træer at kravle i, og haven er ideel til gemmeleg bag de mange træer, hække og buske. Med til haven hører havemøbler, en weber kuglegrill, hængekøje m.v.

Der er fin plads til 2 familier, eller til en firmatur m.v. En del af huset er istandsat, men der er også dele i hustet, der er ældre.

Her ligger sommerhuset:

Bornholm